opc_loader

Wensenlijst

Dilem etui actie

Gratis Dilem etui bij bestelling én review

 
Om de komst van onze vernieuwde website te vieren, heeft Dilembrillen.nl tijdelijk een leuke actie:

Wanneer u nu een artikel in de Dilembrillen.nl webshop bestelt en daarnaast een bericht in ons gastenboek achterlaat, ontvangt u van ons gratis een Dilem bewaaretui ter waarde van € 24,50. Het etui biedt ruimte aan 10 paar Dilem veren.

 

DEZE ACTIE IS AFGELOPEN.

 

Hoe werkt het?

  • Plaats een bestelling in de Dilembrillen webshop
  • Na ontvangst van uw bestelling plaatst u een bericht in ons gastenboek
  • Nadat u bovenstaande stappen heeft uitgevoerd, ontvangt u van ons gratis het Dilem etui

 

 

Terug

09-03-2016 om 21:01:00 door Etty van der Mei

Mijn nieuwe bril van Dilem is besteld. Fantastisch dat je met deze moderne veren kunt combineren met de kleding. Ik kijk er naar uit! Geweldige service bij Werkman!

28-01-2016 om 12:12:05 door Carla de Jonge

Ik vindt het een geweldig idee, de afneembare veren van de Dilem brillen. Ik heb mijn bril nu een paar weken en heb weer een paar nieuwe veren besteld zodat ik bij verschillende outfits mijn bril lekker mee kan veranderen. Zou het ook wel leuk vinden dat de Addict IV serie ook beschikbaar was in de ZF serie zodat de wat oudere jongedames zoals ik ook een zeer chique versie van hun bril kunnen maken. In ieder geval blijft het een geweldig leuk concept.

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.