opc_loader

Wensenlijst

Gastenboek

Harry Kuil Heemskerk 05-03-2020 12:58
Ik heb al jaren een Dilem leesbril. Recent is een hoekstukje van de bril veer afgebroken. De juiste kleur (blauw) was helaas niet meer leverbaar. Werkman optics heeft mij goed geholpen en een prima alternatief geboden. Er zijn 2 zwarte hoekstukjes geleverd zodat de bril er weer uitstekend uitziet en de bril weer jaren mee gaat.
Leni Netten Poortugaal 07-06-2016 16:50
Ik heb sinds kort een Dilem montuur en ben er echt super blij mee.Dat is natuurlijk vanwege de verwisselbare veren. Zo is mijn bril nooit saai en kan ik hem combineren met mijn kleding.
Edith Netten Rotterdam 07-06-2016 05:27
Ik ben al jaren lang superblij met mijn Dilem bril en zonnebril. Vanuit Rotterdam komen wij graag naar Werkman brillen in Surhuisterveen, om te snuffelen tussen de honderden verschillende soorten veren.
Super service !!
Francy Aerts Breda 22-05-2016 10:34
Ik heb nu een half jaar mijn dilembril en ik ben er nog steeds erg blij mee. Ik heb zojuist weer nieuwe pootjes binnen gekregen en weer helemaal happy! Elke dag een nieuwe bril op door een andere kleur pootjes!
Carla de Jonge Heinkenszand 29-01-2016 14:14
Ik vindt het een geweldig idee, de afneembare veren van de Dilem brillen. Ik heb mijn bril nu een paar weken en heb weer een paar nieuwe veren besteld zodat ik bij verschillende outfits mijn bril lekker mee kan veranderen. Zou het ook wel leuk vinden dat de Addict IV serie ook beschikbaar was in de ZF serie zodat de wat oudere jongedames zoals ik ook een zeer chique versie van hun bril kunnen maken. In ieder geval blijft het een geweldig leuk concept
Resultaat 1 van 5. Resultaat:12VolgendeToon alles