opc_loader

Wensenlijst

 

 

Dilem nieuwsbrief

December 2015


Het is alweer een tijd geleden dat u van ons een nieuwsbrief heeft ontvangen. Te lang naar onze mening. Echter, we hebben daar een goede reden voor: de laatste maanden zijn wij druk in de weer geweest onze website geheel te vernieuwen. Meer over onze nieuwe webshop en de speciale actie voor het online gaan, leest u hieronder.

 

Verder willen wij u graag de Fashion 7.0 Collectie aan u voorstellen.

 

Dilembrillen.nl wenst u alvast
P
rettige Kerstdagen en een Voorspoedig Nieuwjaar.
 

Dilembrillen.nl is vernieuwd!

De ontwikkelingen op internet gaan razendsnel en ook de manier waarop wij het internet gebruiken is continu onderhevig aan veranderingen. Zo gebruiken wij ten opzichte van enkele jaren geleden meer en meer onze tablet en mobiele telefoon om informatie van het internet te halen. Wij vonden het dan ook hoog tijd om onze webshop eens goed onder de loep te nemen.
Lees meer...

 
 Lees verder...
 

Dilem etui actie

Om de komst van onze vernieuwde website te vieren, heeft Dilembrillen.nl tijdelijk een leuke actie: Wanneer u nu een artikel in de Dilembrillen.nl webshop bestelt en daarnaast een bericht in ons gastenboek achterlaat, ontvangt u van ons gratis een Dilem bewaaretui. Het etui biedt ruimte aan 10 paar Dilem veren.

 

 
     
 


Bekijk de collectie...
 

Fashion 7.0 collectie

De Fashion 7.0 collectie is geïnspireerd op de natuur. De kleurvolle prints van veren, schubben en kenmerken van insecten, stijlen prachtig bij uw kleding en accessoires.

 

De Dilem Fashion 7.0 collectie laat u niets te wensen over.

 

 

 
 

www.dilembrillen.nl